COVID 19

SMITTEVERN OG GRATIS HURTIGTESTVi har hatt tett samarbeid og dialog med offentlige myndigheter, og sammen med et eksternt medisinsk team skal vi gjøre Soloppgangskonserten med Bjørn Eidsvåg til et sikkert arrangement å delta på!
For å gjøre det, er vi avhengig av at alle som ikke er vaksinert mot Korona, tar en GRATIS hurtigtest SENEST 1 time før du skal inn på konsertområdet!
Vi tilbyr og vil gjennomføre vi GRATIS hurtigtest ute på Parkeringsplassen til Meny Søndersrød. Ca 1,5 km fra Mølen. Hurtigtestene gjennomføres på torsdag 22. juli kl 1700 og frem til konsertstart kl 0430 på fredag 23. juli.
Det kan gå opptil 1 time fra du tar testen til du får grønt koronasertifikat og kan komme inn på konsertområdet. Det betyr at du bør legge inn noe tid til en eventuelt hurtig-testing.

For å komme inn på konserten må du ha grønt koronapass. Det finner du på helsenorge.no/koronasertifikat. HUSK BANK-ID (på mobil eller brikke) så du kan logge inn å finne koronasertifikat/pass. Du MÅ vise oss ditt koronasertifikat/pass for å komme inn på området! Vi vil gi nærmere informasjon om hvordan du laster ned Koronapass til din mobiltelefon - og får du det ikke til å laste ned Koronapasset, vil det være hjelp å få til det av hyggelige verter hos oss på hurtigtest-stasjonen.

VIKTIG:
De som har blittfullvaksinert, de som har hatt Korona og de som har fått første vaksinesprøyte for minst tre uker siden vil allerede ha grønt Koronapass, og skal ikke ta hurtigtest. - men de må fremvise grønt Koronapass ved inngangen til konserten.
Om du ikke føler deg frisk, og/eller har symptomer på Korona, skal ikke møte opp på konserten.
Vi har delt inn feltene våre i 4, hvor det i hvert felt kan være opp til 500 mennesker.
Alle vil ha disponibelt sitteplass med 1 meter avstand til andre, men det er ikke «faste tilviste sitteplasser» hos oss. Vi er det første store arrangementet i området som baserer seg på «massetesting» av deltakere. En del mer jobb for oss, men mer frihet til dere!
Resultatet er at du fritt kan ferdes hvor du vil (innenfor ditt felt).

Vi ønsker dere en riktig fin opplevelse på Mølen under konserten.